Spannend tot de laatste letter

Prinses Maan en de heerser van het duister (****)
Leonie Sophia van den Hoek
Uitgeverij Elikser

Synopsis
Wanneer Maan ontsnapt uit het ondergrondse trainingskamp waar ze al haar hele leven gevangen zit en letterlijk moet vechten om te overleven beseft ze nog niet dat er in de buitenwereld nog grotere gevaren bestaan. Ze ontmoet de heerser van het duister en ze ontdekt dat ze over bijzondere krachten beschikt waar ze mee moet leren omgaan.
Wie zijn haar echte vrienden? En heeft ze nu haar grote liefde gevonden of is hij juist haar ondergang? En waar is haar familie?

Quote
“Met een harde dreun komt Maan in het zand terecht, op precies dezelfde plek waar ze Nox voor het eerst ontmoet heeft. Angstig blijft ze in het zand staan. Ze voelt de wind door de bomen waaien en kan het kasteel van Daan op de rotsen zien balanceren.
Zoals verwacht voelt Maan direct hoe de nacht op aarde nog donkerder wordt. Ze voelt hoe de wind stopt met waaien en hoort de wolven stoppen met huilen. Haar ademhaling gaat sneller als ze zijn aanwezigheid voelt. Het hele eiland beeft onder de drukkende kracht van de heer van het duister.”

Recensie
Auteur Leonie Sophia van den Hoek heeft een verbijsterend mooi verhaal op papier gezet vol emoties en spanning. In dit verhaal heeft ze een fantasierijke wereld gecreëerd die prachtig tot de verbeelding spreekt. Deze wereld heeft ze gevuld met bruisende personages met ieder een duidelijk eigen karakter. Je leeft met ze mee en probeert ze te doorgronden maar ze blijven mysterieus.
Deze elementen vormen samen een prachtig geheel, een verhaal dat je in één adem uitleest. Spannend tot de laatste letter.
En vol ongeduld wacht ik op het vervolg…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s