Adembenemend spannend

De laatste grens (****)
Dominique De Bruyne

Synopsis
Mijanou Naughton, FBI agente in Boston krijgt een nieuwe moordzaak toegewezen. Samen met haar partner bezoekt ze de locatie waar een lijk gevonden is maar erg veel informatie vinden ze niet. Ze weten niet zeker in welke richting ze moeten zoeken naar de dader. Totdat er een melding komt van een tweede lijk. Vanaf dat moment begint er een klopjacht op een seriemoordenaar. Zullen ze hem kunnen stoppen?

Quote
“Een cheechako zal ik nooit worden, daarvoor ben ik te kort hier. Maar ik ben hier lang genoeg om te weten hoe te overleven in deze wildernis.
Sneeuwstormen, onweer, wilde dieren, niets kan me deren, behalve die ene, mijn Nemesis, mijn godin van de rechtvaardige wraak. Ik voel haar dichterbij komen, ik ruik haar, ik hoor haar stem en ik zie haar in het woud.”

Recensie
De Vlaamse auteur Dominique De Bruyne heeft een goed plot op papier gezet dat je naar adem doet happen. Angstvallig probeer je de stappen van de moordenaar te achterhalen maar je kunt niet dichterbij komen.
De moorden en de denkwijze van de dader worden goed omschreven. En het is een leuke toevoeging dat ook de beleving van de slachtoffers wordt beschreven.
De personages zijn duidelijk herkenbaar en ondanks dat de slachtoffers maar een korte rol spelen, krijg je ook van hen een duidelijk beeld.
Het boek leest heerlijk weg maar laat je wel achter met een enorme cliffhanger!
Gelukkig komt er spoedig een deel 2 van deze geweldig spannende thriller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s